“All is Well” isimli e eTwinning Projemiz başladı!

07.05.2024 43

07-05-2024

Kurumumuz İngilizce Öğretmeni Tuba GÖREN tarafından kurulup yürütülen “All is Well” isimli eTwinning Projemiz başladı. Projede yılın teması olan iyi-oluş üzerine odaklanılmıştır.  Projemiz Türkiye’den 10, Makedonya’dan 3, İtalya’dan 1 ve Gürcistan’dan 1 ortak olmak üzere 16 okulla işbirliği içerisinde yürütülecektir. Projede, mutluluk meydan okumaları, Öfke/stres yönetimi üzerine yapay zeka öyküleri ve alıştırmaları, minnettarlık oyunu, fobiler, iyi oluş üzerine eğlenceli aktiviteler olmak üzere çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Yapay zeka ve birbirinden zengin web 2.0 / web 3.0 araçları kullanılarak etkinliklerin yürütülmesi planlanmıştır.  Başlangıç aktiviteleri öğrencilerimiz proje konusuna uygun olarak logo ve poster tasarlamıştır.

07-05-2024